BookBeat

Prøv BookBeat Premium gratis og opsig når du vil. Du får lige nu 6 ugers adgang til over en halv million titler – helt gratis! Så kan du rent faktisk læse eller lytte til online bøger nonstop i hele 1008 timer, før du behøver have pungen op af lommen.

Prøver du BookBeat Premium gratis i 6 uger, er du også med i deres konkurrence om 1 års gavekort. Så kan du i stedet lytte til 8760 timers lydbøger. Og så har du alligevel ikke haft tid til at læse alle 500.000+ lydbøger og e-bøger, så du kan roligt fortsætte dit BookBeat abonnement lige så længe, at der findes læsebriller.

Start din 6 ugers gratis prøveperiode herUden binding!

Hvad er BookBeat?

BookBeat er ikke udelukkende for dig, men det kan det også sagtens være, hvis du er den mere private læser. Så kan du have din egen konto, hvor ingen andre kan læse med. Men BookBeat kan også deles med andre i husstanden, læsegruppen, søskendeflokken, bofællesskabet eller vennegruppen.

På deres smarte platform og app, kan du med få klik, dele en konto med flere læsere/lyttere end dig selv. Det er også smart, hvis I vil spare rigtig mange penge på online lydbøger og e-bøger. Du kan til enhver tid opsige din unikke adgang til boguniverset, når du vil. Men gør dig selv den tjeneste, og prøv BookBeat gratis med deres bedste tilbud til dato – især hvis du også er en rigtig læsehest ligesom os og gerne vil spare over 220 kroner uden risiko for binding.

BookBeat prøveperiode

BookBeat og andre lydbogstjenester, er ofte aktuelle med tilbudskampagner for nye brugere, hvor man kan prøve tjenesten gratis. Oftest er det dog kun i 14 dage eller 4 uger, men nu er BookBeat altså aktuelle med en gratis prøveperiode på deres streamingtjeneste, som gælder i hele 6 uger.

Så hvis ikke der var årsag til at prøve BookBeat før, så er der især nu, hvor du kan nå at læse bøger gratis i stakkevis. Hvis du ikke sover i 6 uger, kan du læse e-bøger og lytte til lydbøger i over 1000 timer!

Lyt til lydbøger gratis eller læs dine favoritbøger som e-bog

Med BookBeat kan du for det første lytte til en bog, som er indtalt af forfatteren eller en kendt person. Det er rigtig mange glade for i dag, da det frigør dine hænder og øjne, uden du går glip af den spændende handling eller de relevante fakta.

For det andet kan du læse en gratis bog online på din tablet eller iPad med BookBeat. Her bladrer du med fingrene på skærmen, for at gå frem eller tilbage blandt siderne i bogen. Det er virkelig genialt, da man før i tiden måtte slæbe på 1-3 kilo ekstra i bagagen på ferien, grundet de støvede bøger fra hylden, man skulle læse ved strandkanten i strandstolen.

Et BookBeat-abonnement for alle

Hos BookBeat kan du vælge et abonnement, der passer til dig eller jer. Du kan også altid skifte dit abonnement til et billigere. Hvis du ikke læser så meget, kan du få et billigt abonnement til kun 79 kroner om måneden. Her er en oversigt over de 3 streamingabonnementer, du kan vælge hos BookBeat:

Basic
For dem, der lytter og læser lidt mindre
20 timer/måned
79 kr./måned

Standard
Passer til de flestes lytte- og læsebehov
100 timer/måned
109 kr./måned

Premium
For dem, der slet ikke kan stoppe med at lytte og læse
Ubegrænset lytning
149 kr./måned

Lyt og læs over 500.000 e-bøger med BookBeat Premium – med fri adgang for 1-5 personer.

Du får 6 uger helt gratis og uden binding og sparer dermed 223,50 kr.

FAQs – Ofte stillede spørgsmål

Kan man streame på BookBeat gratis?
Ja, uden problemer. Du kan endda hente dine bøger ned offline, så du kan læse eller lytte bøgerne på farten, selvom du ikke har forbindelse til internettet eller du bare vil spare mobildata på rejsen. Hvis du har et billigt mobilabonnement med fri data, kan du sagtens streame lydbøger og e-bøger i lange baner. Så løber du hverken tør for data eller lydbøger! BookBeat understøttes også af både Apple CarPlay og Apple Watch, så du umuligt har en undskyldning for ikke at blive færdig med bogen du er godt i gang med.

Hvem ejer Bookbeat?
BookBeat er en del af den dansk-svenske, privatejede Bonnier-koncern, der siden 1804, har forsynet danskerne og resten af verden med historiske publikationer såsom Illustreret Videnskab, Historie, Dagbladet Børsen, SF Film og Bo Bedre. De har et råderum over 175 medier i 15 lande, som garanterer dig alt det bedste indhold på BookBeat.

Hvordan får man Bookbeat gratis?
Start allerede din prøveperiode på 6 uger i dag, ved at tilmelde dig deres kampagne her. Du skal oprette en konto, downloade app’en og så er du allerede klar til at læse og lytte til gratis bøger online. Oprettelsen koster 0 kroner og du betaler også 0 kroner for din prøveperiode på 6 uger. Du er ikke bundet til at fortsætte dit abonnement, og kan uden problemer opsige eller ændre dit abonnement hos BookBeat, hvis ikke det alligevel var noget for dig eller for jer.

Hvad koster Bookbeat?
Hvis du vælger at prøve BookBeat gratis i 6 uger, kan du på deres app, nyde den bog, som du altid gerne ville have læst. Hvis du mangler inspiration til læsestof, har de over en halv million bøger på deres app. Du kan nyde et opdateret og varieret indhold af alle gængse bøger, for resten af dit liv. Lige nu koster det 0 kroner at prøve BookBeat gratis, men derefter betaler du kun fra 79 kroner om måneden, for at kunne høre eller læse de utallige medrivende og faglige bøger på BookBeat.

Hvad er Bookbeat?
BookBeat er en online streamingtjeneste, der tilbyder dig et slags online bibliotek, som du kan tilgå fra deres app, som er en læsevenlig platform til dine mobile enheder og tablets. Her kan du altså både lytte og læse lydbøger og e-bøger på dansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og andre udenlandske sprog, hvis du foretrækker at læse eller lytte til nogle bøger på deres originale sprog.