Streamius er en online platform der har til formål at hjælpe forbrugere med at finde det rette indhold, samt metoder hvorpå man kan se dette indhold. Dette inkluderer lister over streaming tjenester, samt løsning for internet i og udenfor hjemmet. Det er også derfor vi har lavet en liste over bredbåndsleverandører i Danmark, så vores besøgende kan få lynhurtigt internet, uanset hvor de er, til at streame det indhold de ønsker.

Hos Streamius tilbyder vi annoncering for potentielle samarbejdspartnere og hvis du som forbruger har spørgsmål, er det bare at tage kontakt. Du finder mere information om vores annonceringstilbud, så vel som kontaktoplysninger herunder.

Annoncering Streamius

Annoncering

Kontakt Streamius

Kontakt

Hvem er vi?

Herunder kan du læse mere om Streamius, virksomheden bag og nogle af vores samarbejdspartnere.

Udviklet af Fonvig Group

Streamius.dk og alle tilhørende hjemmesider i ius-brandet er udviklet og ejet af det norske web- og markedsføringsbureau Fonvig Group, der er stiftet af den danske iværksætter Steffen Fonvig. Fonvig Group er et specialiseret web- og markedsføringsbureau med speciale i WordPress og SEO, det er ud fra dette grundlag, at virksomheden bygger nyttige, informative og hjælpsomme hjemmesider- og platforme som Streamius.

En del af ius-brandet

Streamius er en sammensætning af ”stream” og ”ius”, hvoraf ”ius” er et brandnavn. ”ius”-brandet er en mærkevare skabt og vedligeholdt af Fonvig Group. Ius-brandet består af en lang række hjemmeside i Danmark og Norge, der alle har til formål at hjælpe forbrugere med at træffe de rette beslutning, uanset om det gælder streaming tjenester, lån eller noget helt tredje. Mærkevaren er skabt med en vision om, at man som forbruger ikke skal føle sig snydt, samt give magten tilbage til dem som køber og betaler for produkter og tjenester.

Bæredygtighed- og sikkerhed

Fonvig Group er en seriøs virksomhed med et højt fokus på både bæredygtighed, så vel som sikkerhed. Som virksomhed ønsker vi at gå forrest i den grønne omstilling og vi støtter derfor utallige organisationer, der alle arbejder mod et fælles mål om en grønnere fremtid, gennem bæredygtighed. En grønnere fremtid for alle er essentielt, men din sikkerhed er også i fokus, når du besøger en af vores hjemmesider og derfor samarbejder vi med IT-virksomheden Fontex, som bistår os med at opnå den bedst mulige sikkerhed for vores besøgende.

En del af ius-familien

Feelius

Loanius

Mobilius