Annoncering på Streamius.dk

Streamius.dk er en populær online streaming guide som har til formål at hjælpe danske forbrugere med at finde de bedste streaming tjenester og det bedste digitale indhold på internettet.

Vi har et stort fokus på søgemaskineoptimering (SEO) og får en stor mængde trafik hver måned som kan komme til jeres virksomheds fordel.

Hos Streamius som er en del af virksomheden Fonvig Group, tilbyder vi nemlig annoncering på vores hjemmeside, så andre virksomheder i Danmark der ikke er listet op på vores sider, får en chance for at nå ud til tusindvis af danske forbrugere.

Annoncering på Streamius bliver administreret af virksomheden Fonvig Group som ejer hjemmesiden Streamius.dk og hvis du har spørgsmål til annoncering, kan du benytte vores kontaktformular eller skrive direkte til annonceansvarlige Steffen Fonvig på Steffen@fonviggroup.com.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at annoncere på Streamius.dk eller høre mere om vores annonceringstilbud, skal du blot tage kontakt. Dette kan du gøre ved at benytte kontaktformularen her på siden og vi vender retur så hurtigt vi kan.

Vores priser er særdeles konkurrencedygtige og vi kan derfor tilbyde lukrative annonceringsaftaler på vores platform. Vores priser starter fra kr. 2000,- og kan bistå jeres virksomhed med at få flere besøgende og salg.

Standard annoncering

Fra2000DKK

Premium annoncering

Fra3000DKK