Dette er de 5 billigste lydbog app- og tjenester

Indholdsfortegnelse

Streaming tjenester er ikke gratis, desværre, men man skal heller ikke betale for meget for sin digitale underholdning og det kan derfor være smart at undersøge markedet for, hvilken udbyder der er den billigste – så det har jeg gjort!

Jeg har været igennem alle lydbog apps- og tjenester jeg har kunne finde, som jeg mener er pengene værd og lavet en liste over de billigste apps- og tjenester indenfor lydbøger, så du enkelt og let kan finde den billigste (og bedste) udbyder og samtidig spare mest muligt på din streaming.

Top 5 billigste lydbog apps

Som du kan se på listen nedenfor, så er den nuværende billigste lydbog app BookBeat som koster fra kr. 79,- per måned, der findes dog en tjeneste som er billigere og det er Podimo som tilbydes til kr. 59,- per måned men med begrænset lyttetid. Den billigste lydbog app med ubegrænset lyttetid er derfor BookBeat og den billigste lydbog app med begrænset lyttetid er Podimo.

  1. BookBeat (Prøv 2 måneder gratis, Pris efter prøveperiode fra kr. 79,-/mnd.)
  2. Mofibo (Prøv gratis i 7 dage, Pris efter prøveperiode fra kr. 89,-/mnd.)
  3. Bog & Ide app (Prøv 14 dage gratis, Pris efter prøveperiode fra kr. 89,-/mnd.)
  4. Podimo (Prøv 45 dage gratis, Pris efter prøveperiode fra kr. 109,-/mnd.)
  5. Nextory (Prøv gratis i 30 dager, Pris etter prøveperiode fra kr. 139,-/mnd.)

Hvis du kan leve med begrænset forbrug, så er Podimo den billigste lydbog app, her får du 10 timers lyttetid hver måned for kr. 59,- per måned. Hvis du ønsker ubegrænset lyttetid og forbrug, så er BookBeat den billigste, med en månedspris på kr. 79,- per måned.

Lydbogs- app og tjenester med længst prøveperiode

Herunder finder du en liste over de lydbog apps- og tjenester som tilbyder den længste prøveperiode og dermed gratis lydbøger i en begrænset periode.

  1. BookBeat – Prøv 2 måneder gratis
  2. Podimo – Prøv 45 dage gratis
  3. Mofibo – Prøv gratis i 7 dage
  4. Bog og ide app – Prøv 14 dage gratis
  5. Nextory – Prøv gratis i 30 dage