Captain America filmene i kronologisk rækkefølge

Indholdsfortegnelse

Er du ny til Marvel Cinematic Universe (MCU) og overvældet af det store udvalg af film og tv-shows? Hvis du vil starte med en af de mest populære superhelte i MCU, kan du overveje at kigge på Captain America-filmene. I dette blogindlæg vil jeg give dig en oversigt over Captain America-filmene i kronologisk rækkefølge, så du nemt kan følge med i denne episke superhelte-saga. Jeg vil også dele nogle oplysninger om den kommende fjerde Captain America-film, “New World Order”, herunder hvad vi ved om historien og hvem der vil spille hovedrollen. Hvis du er en fan af Marvel og Captain America, så læs videre for at lære mere om denne utrolige superhelt og hans utrolige eventyr.

Som en ny Marvel-fan kan det være svært at finde ud af, hvordan man skal starte på Marvel Cinematic Universe (MCU). Med mere end 20 film, forskellige karakterer, forskellige trilogier og flere tv-shows kan det hurtigt føles overvældende. Men for at gøre det nemmere, kan det være en god idé at fokusere på én superhelts filmserie. Og hvad er bedre end at starte med en af ​​Marvels mest populære helte: Captain America?

Captain America filmene i kronologisk rækkefølge

Her er en oversigt over Captain America-filmene i kronologisk rækkefølge for at gøre det nemmere at følge med:

  1. Captain America: The First Avenger (2011) Filmen foregår under 2. verdenskrig, og følger Steve Rogers fra militærnægter til Captain America. Han kæmper mod Red Skull og hans Hydra-hær med hjælp fra sin bedste ven, Bucky Barnes, hans allierede Howling Commandos og Peggy Carter og Howard Stark. Selvom denne film foregår årtier før den moderne MCU-indstilling, fortsætter nogle af dens historier gennem andre film.
  2. Captain America: The Winter Soldier (2014) I hans anden solofilm har Captain America en ny mission i The Winter Soldier, hvor han forsøger at finde ud af, hvem denne mystiske soldat er. Efter begivenhederne i The Avengers har Captain America en ny gruppe venner, han kan stole på: medlemmer af Avengers-teamet, Black Widow, SHIELD Director Nick Fury og hans nye ven, Falcon. Det kræver dem alle fire at afsløre mysteriet, fordi det har pågået i årtier, og når det endelig afsløres, vil det have langvarige konsekvenser.
  3. Captain America: Civil War (2016) Selvom dette var hans tredje solofilm, betragtes Captain America: Civil War af mange som en Avengers-film. Der er en god grund til det: hele teamet er med i filmen, og de er ikke glade for hinanden. En kontroversiel beslutning har splittet teamet i to: Captain Americas hold og Iron Mans hold, begge tror at det de gør er korrekt. Civil War fortsætter ikke kun historierne fra Captain America-filmene, men også nogle af dem, der foregår i Avengers-filmene. Det er derfor vigtigt at se dem for at få en fuld forståelse af, hvad der foregår.
  4. The Falcon and the Winter Soldier (2021) Dette er ikke en film, men en miniserie, der alligevel fortsætter Captain America-sagaen. Efter begivenhederne i Infinity War og Endgame føler de to titulære karakterer konsekvenserne af, hvad der er sket, mere end nogensinde før. Selvom de aldrig har været de tætteste venner, bliver de nødt til at arbejde sammen for at tage fat på en ny trussel.
  5. Captain America: New World Order (2024) Dette er den fjerde Captain America-film, og der er endnu ikke mange detaljer om den. Det blev først annonceret på San Diego Comic-Con i 2022 og vil blive skrevet af Malcolm Spellman, som også skrev manuskriptet til den første Captain America-film, “The First Avenger”. Det er dog blevet bekræftet, at Chris Evans ikke vil vende tilbage i rollen som Steve Rogers/Captain America, og det er endnu uvist, hvem der vil overtage rollen.

Ifølge rygter vil filmen følge en historie om en ny verdensorden, hvor Captain America vil blive konfronteret med et nyt globalt trusselsbillede. Det er blevet antydet, at den nye trussel vil have forbindelser til Hydra, den berygtede skurkeorganisation fra den første Captain America-film.

Der er også blevet spekuleret i, om andre populære karakterer fra Marvel-universet vil dukke op i filmen, som f.eks. Falcon, Bucky Barnes, eller endda Spider-Man. Der er dog endnu ingen officiel bekræftelse på dette.

Filmen forventes at have premiere i 2024, men på grund af den fortsatte Covid-19-pandemi og andre produktionsmæssige udfordringer, er det muligt, at premieredatoen vil blive ændret. Fans af Marvel og Captain America kan se frem til at lære mere om “New World Order”, når flere detaljer frigives i den kommende tid.