Ny film fra Marvel: Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Indholdsfortegnelse

Marvel-fans, gør jer klar! Ant-Man og The Wasp er tilbage i en helt ny film, “Ant-Man and The Wasp: Quantumania”, der har premiere den 15. februar 2023. Scott Lang og Hope Van Dyne tager endnu engang på eventyr som Ant-Man og Wasp, og denne gang får de selskab af deres familieskræk og et superskurk, spillet af Jonathan Majors. Filmen er instrueret af Peyton Reed og produceret af Kevin Feige og Stephen Broussard. I “Ant-Man and The Wasp: Quantumania” må superhelteparret udforske kvanterummet og interagere med besynderlige væsener i en historie, der vil presse dem ud over grænserne for, hvad de selv troede var muligt. Så sæt dig godt til rette og gør dig klar til at opleve en spændende rejse ind i Marvel-universets ukendte områder!

Hos Streamius ser vi frem til at fortsætte eventyret i Marvel Cinematic Universe (MCU) med to meget forventede udgivelser i de kommende år. Først var der “Ms. Marvel (2022),” der havde premiere tidligere i år og introducerede en ny superhelt, Kamala Khan, som vil blive medlem af Avengers i fremtiden.

“Ms. Marvel” serien følger Kamalas rejse fra at være en almindelig teenager til at tage rollen som en superhelt og deltage i kampen mod ondskab. Med en blanding af humor og spænding, vil serien helt sikkert tiltrække både nye og gamle fans af Marvel-universet.

Den næste store udgivelse på Marvels kalender er “Secret Invasion (2023),” som vil fortsætte den lange række af MCU-film. Serien vil følge en gruppe superhelte, der kæmper mod en ondskabsfuld invasion af Skrulls, en race af form-skiftende rumvæsner, der har infiltreret jorden. “Secret Invasion” vil være en høj-energi action-packed serie, der vil bringe en række nye karakterer og en spændende fortælling, som fans i hele verden har ventet på.

Selvom “Ms. Marvel” og “Secret Invasion” serien er to forskellige historier, vil de stadig være en del af Marvels større sammenhængende univers. Fans kan se frem til, hvordan disse to udgivelser vil påvirke og bidrage til MCU’s overordnede fortælling, og hvordan de forskellige karakterer og plottråde vil forbinde sig med hinanden.

Opsummering

Den næste store udgivelse på Marvels kalender er “Secret Invasion (2023)” som vil fortsætte den lange række af MCU-film. Serien vil følge en gruppe superhelte, der kæmper mod en ondskabsfuld invasion af Skrulls, en race af form-skiftende rumvæsner, der har infiltreret jorden. “Secret Invasion” vil være en høj-energi action-packed serie, der vil bringe en række nye karakterer og en spændende fortælling, som fans i hele verden har ventet på.