Ny miniserie fra Marvel: Secret Invasion

Indholdsfortegnelse

Secret Invasion er en kommende amerikansk miniserie skabt af Kyle Bradstreet til streamingtjenesten Disney+, baseret på Marvel Comics’ historie med samme navn. Det er meningen, at serien bliver den niende tv-serie i Marvel Cinematic Universe (MCU) produceret af Marvel Studios og vil dele kontinuitet med franchisens film. Bradstreet er hovedforfatteren.

Samuel L. Jackson gentager sin rolle som Nick Fury fra filmserien sammen med Ben Mendelsohn som Talos. Derudover medvirker Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Emilia Clarke, Olivia Colman, Martin Freeman og Don Cheadle også. Udviklingen af serien begyndte i september 2020 med Bradstreet og Jackson tilknyttet. Titlen og præmissen for serien samt Mendelsohns casting blev afsløret i december samme år. Yderligere castings fandt sted i marts og april 2021, efterfulgt af ansættelsen af Thomas Bezucha og Ali Selim til at instruere serien i maj. Optagelserne begyndte i London i september 2021 og sluttede i slutningen af april 2022. Yderligere optagelser fandt sted i West Yorkshire og Liverpool, England.

Secret Invasion er planlagt til at have premiere tidligt i 2023 og vil bestå af seks episoder. Den vil være en del af fase fem i MCU.